Menü
Sepetiniz
Yıllık Sadece 2,999 TL İle E-Ticaret hemen Sitenizi Kurarak Satış Yapmaya Başlayabilirsiniz..

Bilgi Bankası - e-ticaret

25 Eyl Satış Sonrası Destek
0 3195
Doğuş Bilişim Üzerinden Almış Olduğunuz Tüm Paket Ve Hizmetler Sonrası Sınırsız Olarak Destek Alabilirsiniz.Destek Taleblerinizi Biza  7 Gün 24 Saat İster Destek Merkezinden İsterseniz Telefon Üzerind..
25 Eyl XML Entegrasyonu
Doğuş Bilişim 0 508
XML Entegrasyonu İle Terarikçi Firmanızdan Ürünleri Toplu Şekilde Kendi Sitenize Kolayca Çekebilirsiniz.Daha Sonra Kolayca Güncellene yapabilir yeni ürünlerinizi eklemesini sağlayabilirsiniz..
25 Eyl Çoklu Para Birimi
Doğuş Bilişim 0 603
Tüm E-Ticaret Paketlerimizde Sınırsız Para Birimi Ekleme Seçeneği Mevcuttur.Web Sitenizde Birden Fazla Para Birimi Tanımlayarak Ürünlerinizi Farklı Para Birimleri Üzerinden Satışını yapmanızı sağlamak..
25 Eyl E-Mail Hesabı
Doğuş Bilişim 0 537
 Almış Oldugunuz E-Ticaret Paketimizle Beraber. Paket Özelliklerinde Belirtilen Adette Web Sitenizin Uzantısında Örn:info@sitesdresi.com Olarak Mail Hesabı Alabilirsiniz. Ve Bu Hesabınızı Online Olar..
25 Eyl Ücretsiz Alan Adı
Doğuş Bilişim 0 651
 Doğuş Bilişim Üzerinden Almış Olduğunuz Tüm E-Ticaret Paketlerimizde Sizin Belirlediğiniz Uzantıda (.com, .net,.com.tr gibi) Uzantılar İle Bir Adet Alan Adınızı Ücretsiz Olarak Anında Kendi Adınıza T..
22 Eyl Sınırsız Ürün Ekleme
Doğuş Bilişim 0 631
Doğuş Bilişim den Almış Olduğunuz Tüm E-Ticaret Paketlerinde Sınırsız Olarak Ürün Ekleme İmkanınız Vardır.E-Ticaret Yönetim Paneliniden Ürün Yönetimi İle Sınırsız Ürün Eklemesi Yapabilir, Eklediğini..
22 Eyl Web Alanı
Doğuş Bilişim 0 1762
 E-Ticaret Paketlerimizde Her Paket için Ayrı Barındırma Alanı Verilmiştir.     Sınırlı Web Alanı Olan Paketlerimizde Web Alanınız Size Yetersiz Olması Durumunda Bizimle İletişime Geçerek Uygun Fiyatl..
22 Eyl Yıllık Yenileme Ücreti
Doğuş Bilişim 0 520
Doğuş Bilşim den Aldığınız E-Ticaret Paketlerinin Yıllık Yenileme Ücreti Ödenmesi Gerekmektedir.Her Paket İçin Ayrı Olarak Belirlenen Ücretlerin Sitenizin Güncellemeri Domain Ve Barındırma Hizmetleri ..
Gösterilen: 1 ile 8 arası, toplam: 8 (1 Sayfa)