Pazaryerlerinden Gelen Siparişlerinizi ve Cari hesap Satış Faturalarınızı Tek Tuş İle earsivportal Uzerinden Faturalarınızı Oluşturabilirsiniz.

Eklemiş Olduğunuz Her Şirket İcin earsivportal Ayarlarınızı Yaparak Bu Şirketten Gelen Siparişleriniz Ayarlamış Olduğunuz earsivportal Hesabından  E-Arşiv Faturanızı Oluşturabilirsiniz.

E-Arşiv Faturanızı Oluşturmak İcin

  1. Şirketiniz  earsivportal   İcin Ayarınız Yapınız.
  2. Sipariş Listenizi Acınız.
  3. Eğer Daha Once Siparişinize E-Arşiv Faturası Oluşturulmuş İse Goster Seceneği Oluşturulmamış İse Yeni Oluşturma Seceneği Cıkar. Bu Sayede Aynı Siparişin Tekrar Fatura Oluşturulması Engellenmiştir.
  4. E-Faturanızı Oluşturmanız İcin Yeni Form Acılır Ve Bilgiler Otomatik Gelecektir. Burada Urun/Hizmetlerin Birimleri ve KDV Oranlarını Secerek E-Fatura Oluşturma Butonuna Tıklayınız.
  5. Faturanız Başarılı Şekilde Oluşturulduktan Sonra Size Oluşan Fatura Bilgilerini Ekrana Yazacaktır.
  6. Daha Sonra Faturası Kesmek İstediğiniz Tum Siparişlerde Aynı İşlemı yaparak Faturalarınızı   earsivportal da Taslak Olarak  İmzasız Oluşturulur.
  7. Fatura Oluşturma İşlemlerinizi Tamamladınızda  earsivportal Sistemine Giriş Yaparak Oluşturduğunuz Faturaları  Once Kontrol Ederek. İmzalama İşlemini Yaparak Muşterilerinize Gonderim yapabilirsiniz.
  8. NOT: Faturalarınızı İmzalama İşleminde Once Kontrol Etmenizi Oneririz.
  9. Oluşturmuş Olduğunuz Faturaları Daha Sonra Listelemek icin Fatura Listenize Ulaşabilirsiniz.
  10. İstediğiniz Faturaları Seçerek Toplu Şekilde Görüntuleyebilir ve Yazdırabilirsiniz.
  11. Filitreyi Kullanarak
    • Şirket Filitresi
    • Tarih Filitresi
    • Sipariş No Filitresi Yapabilirsiniz.

    Daha Önce Kesmiş Olduğunuz E-Arşiv Faturalarınıza Kolayca Filitreleme yaparak Bulabilir /Görüntüleyebilir/Yazdırabilir Yada İndirebilirsiniz.