Yurtiçi Kargo EntegrasyonuYurtiçi Kargo Entegrasyonu


     Eticaret siteniz ve pazaryeri mağazalarınızdan gelen siparişlerinizi, Yurtiçi Kargo entegrasyonumuzu kullanarak tek tuşla anlaşmanız olan kargo şubenize iletebilirsiniz.

     Şubenize iletmiş olduğunuz bilgiler ile kargo kodu oluşur ve bu kod ile direk olarak kargonuzu gönderebilirsiniz böylece şubede tekrardan ikinci defa kargo kayıt  işlemi olmayacağında kargolarınızda hem yanlış  ve eksik bilgi olmaz sürecinizi hızlandırmış olursunuz.

Yurtiçi Kargo entegrasyonumuzu sayesinde, artık kargo takibi ve yönetimini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Siparişlerini takip etmek için artık farklı kargo firmalarının web sitelerini tek tek kontrol etmek zorunda kalmayacaksınız.

Oluşturmuş olduğunuz kargo barkod işleme alınıca otomatik olarak kargo takip bilgileri entegrasyon panelinize yansır ve takibini kolayca yapabilirsiniz.

Ayrıca kargo takip bilgileri otmatik olarak E-Ticaret Sitenize Gönderilir böylece kargo takip bilgilerinizi E-Ticaret Sitenize Giriş işlemi ile uğraşmadan  sistem otomatik olarak takibini yapar ve müşterileriniz kolaylıkla takip edebilir.

Kargonuz Teslim edilince yine otmatik olarak E-Ticaret Sitenizden sipariş durum bilgisi güncellenir. Böylece Tüm süreç sistem tarafında otomatik şekilde işler.